Здравейте,колеги.Дойде време и аз да "родя",но слава богу не двигателя протече,а хидравликата.Та ситуацията е следната:карам си-хидравликата си работи,воланът си се върти,няма никакви признаци за проблеми,а и не е имало и така както си карам спирам,за да паркирам и чувам странни звуци и воланът се втвърди.Излизам-гледам след мен диря от хидравлична течност.Казанчето никога не съм го оставял празно.Доливам течност и отдолу близо до лявата гума си тече от кората.Та давайте мнения какво може да е-директно си е отишла помпата и къде се намира тази помпа или може нещо по системата да е спукано и оттам да тече.
Известие
Collapse
No announcement yet.
хидравлика
Collapse
X
-
вероятно ти тече от семеринга за високо налягане в рейката, левия семеринг е дълбоко вътре за разлика от десния, ако погледнеш сигурно тече от маншона на рейката, който сигурно е и скъсан.Има два варианта рециклиране или смяна с втора употреба, като цена май е едно и също, свалянето и качването на рейката е около 80 лв.Ако караш без масло може да повредиш хидр. помпаLast edited by lordliness; d.m.y г., 19:48.Не всички, които се скитат, са изгубени.
-
-
Първоначално публикувано от AnD14 Покажи съобщениенякъде при халогена ! ако е реика ми казаха че щяло от заде да избие ! и щом било от пред било добреLast edited by lordliness; d.m.y г., 13:06.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Я обясни по подробно какво търсят там. Това което си оградил въобще не е вързано към рейката...според чертежа.Last edited by lordliness; d.m.y г., 14:01.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЯ обясни по подробно какво търсят там.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЯ обясни по подробно какво търсят там. Това което си оградил въобще не е вързано към рейката...според чертежа.
Казанче > вход на помпата > изход на помпата > вход на рейката > изход на рейката > вход на охладителя > изход на охладитела > казанче.
Т. е двете тръби показани на схемата правят следните 2 връзки:
a - изход рейка - вход на охладителя
б - изход на охладителя - казанче.
PS:
Ето още една скица от ePER, от която става ясно, че предполагаемият от мен път на течността е същия:
На схемата не е означен охладителя, който трябва да стои на ограденото в червено място.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 14:32.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Аз ще Ви кажа за два месеца смених и двата маркуча. Точно от там протече. Ама си е голяма хурка смяната им ако нямаш къде. Оставих я на майстора и вечерта си я взех. Първият път 60 лв. и преди около седмица същата процедура пак 60 лв. и сега и двата маркуча са нови и така профилактично на 2 месеца си сменям и хидр. течност за да е нова.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
Comment